K čemu se hodí počítač? Aneb návod pro začínající podnikatele a živnostníky. - Nejedlý, M.
Možnosti využitia osobných počítačov pre podnikateľov a živnostníkov. Využitie počítača na písanie textov. Základné technické vybavenie počítača. Využitie databázových programov, programov pre konštruktérsku činnosť, pre kalkuláciu, ako obslužného počítača miestnej siete.