KAMILA - nový konverzační jazyk pro uživatele DOS-4/JS. - Kratochvíl, E.
Interakčný jazyk KAMILA a jej užívatelia. Základné vlastnosti a užívateľské možnosti KAMILY. Prvky jazyku KAMILA (atribúty, kľúčové slová, konštanty..). Užívateľská prívetivosť a komfort. Porovnanie konverzačného jazyka KAMILA a IQF pre operačný systém DOS-4/JS.