Nová strategie: Microsoft odhaluje.
Orientácia obchodnej politiky Microsoft-u na prekonanie problémov kompatibility MS-DOS a Windows (okná) a OS/2 (operačný systém). Orientácia na nové prostriedky a vlastnosti (vstupy a výstupy novými spôsobmi, spájanie a ukladanie objektov..). Ponuka komplexných programov. Nová stratégia Microsoftu pri prechode k 32 bitovým počítačom.