SPSS/PC+. Úvod do práce se systémem. - Řezanková, Hana
Úvod do práce so štatistickým programom systémom SPSS na počítačoch IBM PC. Opis systému. Editor, základné pojmy, príkazy, programy. Prehľad základných príkazov. Grafické možnosti. Novinky verzie 4.0.