Fundamental stocks of knowledge and productivity growth. - Adams, J.D
Využitie vedy a poznania ako základných prvkov rozvoja produktivity v priemyselnej výrobe. Vzťahy závislosti medzi výskumom, vedou a výrobou. Perspektívy rozvoja foriem poznania z pohľadu ich využitia v praxi. Empirické poznanie. Intenzita poznania.