Measuring the future. Statistics and the information age. - Miles, I.
Zrodenie nového informačného veku. Nutnosť nového prístupu k informáciam s dôrazom na vytváranie, rozširovanie a využívanie novej informačnej techniky. Možnosti a spôsoby rozširovania informačnej techniky. Aspekty informačného veku.