conceptual framework for knowledge-based critic systems. - Fischer, G.
Kritizovanie ako alternatíva expertných systémov, ktorá môže podporovať kooperatívne riešenie úloh a pomôže používateľovi učiť sa v rámci aplikačnej domény. Návrh niekoľkých systémov, na základe ktorých sa skonštruovala všeobecná architektúra kritík založených na vedomostiach.