decision support system for robot selection. - Wang, M.J.J
Prezentácia systému pre výber robotov, pracujúceho na základe metódy fuzzy množín na túto multikriteriálnu rozhodovaciu úlohu. Objektívne atribúty jednotlivých robotov sa vyhodnotia pomocou funkcií okrajových hodnôt, zatiaľ čo ich subjektívne atribúty sa vyhodnotia funkciou príslušnosti do fuzzy množín.