K technickým změnám a sociálnímu projektu. - Pernica, Vladimír
Spoločenský význam technických zmien. Spôsob ich zavádzania. Realizácia "komplexného inovačného procesu". Podmienky úspešnosti socio-ekonomického systému. Pojem "telework" - "práca doma". Nové problémy a nové východiská sociálneho projektovania. Definícia sociálneho projektu.