Social Europe in the 1990s. Beyond and adjunct to achieving a common market? - Kenis, P.
Analýza sociálnej politiky v rámci ES - dôraz na myšlienku sociálnej dimenzie Európy v posledných rokoch. Typológia rozlišujúca tri typy opatrení v rámci sociálnej politiky. Analýza genézy sociálnej politiky ES.