Městská a obecní statistika (MOS) v České republice. - Ježdik, V.
Predmet, funkcia a filozofia regionálnej štatistiky. Informačné služby, výstupy, obsah, organizácia, podmienky a časový postup mestskej a obecnej štatistiky a vonkajšie väzby tohoto systému. Spolupráca so zahraničím. Perspektívy ďalšieho vývoja.