Předběžné výsledky sčítání lidu, domů a bytů 1991. Základní informace.
Štatistické údaje zo sčítania ľudu. Počet obyvateľstva. Obyvateľstvo podľa národnosti a podľa náboženského vyznania. Počet a prírastky trvale obývaných bytov. Veľkosť a kvalita obývaných priestorov.