Vývoj potratovosti na Slovensku. - Halašová, Eva
Priebeh potratovosti na Slovensku v minulosti. Štatistické údaje: ukazovatele, charakterizujúce vývoj potratovosti na Slovensku vo vybraných rokoch. Špecifické potratovosti žien vo vybraných rokoch. Na Slovensku je nižšia potratovosť ako v Čechách.