Technology and working life. New directions. - Jansen, A.
Súvislosti prudkého rozvoja technológie na konci storočia a jeho vplyv na zmenu pracovného štýlu a života - začiatok "post-priemyselnej a informačnej spoločnosti". Prognózovanie vývoja do konca storočia a začiatku 21. storočia. Politiky vlád vo vzťahu k informačnej technológii. Ľudský kapitál a ekonomický rozvoj.