Makroekonomika planovoj i predprinimatel'skoj sistem. Problemy izučenija ekonomičeskoj teorii v vysšej škole. - Fal'cman, V.
Hlava 2. Teória sklonu ekonomiky k vedeckotechnickému pokroku. Motívy rozširovania inovácií. Plán a trh v riadení VTP. Antiinovačné prvky ekonomického systému. Inovačno-investičné cykly.