Socialističeskij rynok, ili korrektirovka obraza vraga v političeskoj ekonomii. - Soroka, I.
Zdôraznenie nevyhnutnosti odideologizovať také pojmy politickej ekonómie, ako je trh, nevytvárať mýtické pojmy, ako socialistický trh, socialistická privatizácia a pod. Zdôvodnenie správnosti pojmov zmiešaná ekonomika a sociálne orientovaný trh, ktorý predpokladá súkromné vlastníctvo. Ekonomika zdravého rozumu musí rehabilitovať také pojmy, ako trh, podnikanie, súkromné vlastníctvo, privatizácia, kapitál a ďalšie, ktoré sú súčasťou ekonomických lexikonov civilizovaného sveta.