Ekonomičeskoje soglašenije: investicionnaja dejatel'nost' i finansovyje rynki. - Čelnokov, Vjačeslav Aleksejevič
Rozvoj alternatívnych foriem organizácie investičného procesu. Ekonomická sloboda v investičnej činnosti v rámci Ekonomickej dohody suverénnych štátov. Požiadavky na vytvorenie a regulovanie špeciálnej infraštruktúry jednotného finančného trhu.