Metódy skúmania konjunktúry. - Haberová, N.
Závislosť otvorenosti ekonomiky od vývoja všeobecnej konjunktúry svetového hospodárstva. Charakteristika všeobecnej a tovarovej konjunktúry. Postupnosť fáz hospodárskeho cyklu. Najpoužívanejšie metódy na výskum všeobecnej konjunktúry.