Spoleczna gospodarka rynkowa. - Nowacki, S.
Sociálne trhové hospodárstvo ako model postsocialistickej ekonomiky. Podstata sociálnej trhovej ekonomiky. Trhový mechanizmus ako všeobecný globálny spôsob rozdeľovania. Ekonomické funkcie štátu. Sociálne funkcie štátu. Mnohosť foriem vlastníctva. Úloha samosprávy.