Rapid growth in NICs in Asia: tests of new growth theory for Korea. - Sengupta, J.K
Empirické zhodnotenie dopadu niektorých kľúčových faktorov vo fenomenálnom raste Kórey za posledné roky. Hodnotenie vychádza z novej teórie rastu, ktorá vznikla za posledných šesť rokov. Konfrontácia empirických údajov s princípmi novej teórie ukazuje na jej udržateľnosť a uplatniteľnosť.