Asset market equilibrium in infinite dimensional complete markets. - Cheng, H.H.C
Dôkaz existencie rovnováhy s krátkymi predajmi. Dôkaz sa opiera o všeobecnú vetu o existencii rovnováhy bez obmedzenia spotreby. Nutná a postačujúca podmienka správnosti preferencií.