Asset pricing for general processes. - Back, K.
Prezentácia niektorých výsledkov ocenenia kapitálu vo všeobecnom prípade, v ktorom sa cena kapitálu môže skokovo meniť. Prémia za lokálne riziko, kovariancie a štátne ceny. Záver a dôsledky.