Duality between direct and indirect utility functions under minimal hypotheses. - Martínez-Legaz, J.E
Charakteristika funkcií, ktoré možno dostať ako nepriamu úžitkovú funkciu, spojenú s úžitkovou funkciou alebo so spotrebiteľom. Toto umožňuje formulovať dualitu medzi priamymi a nepriamymi, úžitkovými funkciami v najvšeobecnejšom možnom prípade, ktorý vykazuje dokonalú symetriu.