Edgeworth's conjecture in economies with a continuum of agents and commodities. - Rustichini, A.
(1) Odvodí sa veta o ekvivalencii jadro-Walras pre ekonomiky s nekonečnorozmernými priestormi komodít. (2) Uvádza sa protiklad, ktorý poukazuje na to, že horeuvedené výsledky za istých okolností zlyhávajú. (3) Navrhne sa modifikácia, ktorá nemá tento nedostatok.