Existence of general equilibria in economies with natural exhaustible resources and infinite horizon. - Geldrop, J. van
Určenie všeobecnej rovnováhy pre ekonomiky s prírodnými využiteľnými zdrojmi a nekonečným horizontom. Konštatuje sa, že tradičné metódy dôkazu tu nemožno použiť, a navrhuje sa alternatívny dôkaz. Vlastnosti konečného horizontu všeobecnej rovnováhy. Závery a dôsledky.