On the finiteness of the number of critical equilibria, with an application to random selections. - Mas-Colell, A.
Odvodenie tvrdenia, že pre generickú množinu úžitkových funkcií prvého zákazníka je počet kritických rovnováh limitovaný. Tento výsledok možno aplikovať napríklad na teóriu všeobecnej rovnováhy Cournotovej konkurencie.