Optimal growth and Pareto optimality. - Dana, R.A
Poukaz na to, že v stacionárnej medzičasovej ekonomike, v ktorej agenti majú rekurzívne akcie, je každé Paretovo optimum riešením zovšeobecnenej McKenzieho úlohy. Pojem abstraktného stavového priestoru a zovšeobecnených technologických podmienok. Mnohé výsledky, platné pre prípad jedného agenta, možno zovšeobecniť.