Schumpeterian dynamics as a non-linear wave theory. - Henkin, G.M
Analýza vývoja distribúcie efektívnosti v priemysle s mnohými firmami, nachádzajúcimi sa v procese inovácie a imitácie. Formulácia podmienok, za ktorých sa distribúcia efektívnosti pohybuje štandardnou rýchlosťou a za ktorých je nezávislá od počiatočných podmienok.