Smooth indifference sets. - Neilson, W.S
Zavádza sa hladkosť množín indiferencie ako slabšia alternatíva hladkosti preferenčných usporiadaní. Možno tu využiť mnohé z nástrojov, používaných pri analýze hladkých úžitkových funkcií. Súvislosť s hladkými hickovskými a s hladkými marshalovskými funkciami dopytu.