On a representation of a relation by a measure. - Lehrer, E.
Určenie nutnej a postačujúcej podmienky existencie reprezentácie relácie kladnou mierou, a to pre všeobecný príprad, keď je relácia definovaná na akejkoľvek množine. Aplikácia teórie hier a odvodenie explicitnej formuly miery. Ilustrácia na príkladoch.