Upper hemicontinuity of the correspondence of the subgameperfect equilibrium outcomes. - Börgers, T.
Zavedenie topológie hier viacstavových hier a analýza niektorých jej vlastností. Všetky viacstavové hry možno aproximovať konečnými viacstavovými hrami. Vlastnosti takejto aproximácie. Niektoré zo starších výsledkov v literatúre sú špeciálnym prípadom tejto teórie.