Informačný management. - Dudinská, Elvíra
Deficit informačnej kultúry v doterajšom riadení. Prvky integrovaného informačného systému. Systém riadenia informácií. Vlatnosti dobrých informačných manažérov. Nahradzovanie ASR manažérskymi informačnými systémami (MIS). Oblasti informácií získavané pomocou MIS.