Zkušenosti s využíváním systému MAPICS/DB. - Jakoubek, V.
Charakteristiky systému MAPICS/DB. Spôsob realizácie systému (menu a obrazovky, údržba súborov, grafika, podpora práce skupiny úloh, databáza otázok a odpovedí, podpora rozšíreného prostredia, zmena prostredia systému a inštalácia). Dokumentácia systému. Základné pojmy systému. Štruktúra nákladov. Implementácia systému u používateľov.