Systém národných účtov ako rámec pre koordináciu ekonomickej štatistiky. - Stratil, D.
Objasnenie koordinačnej funkcie národných účtov v rámci ekonomickej štatistiky. Popis procesu koordinácie, jeho podmienok a organizácie, nástrojov koordinácie a niektorých efektov koordinácie. Vysvetlenie koordinácie v systéme národných účtov. Uplatňovanie nástrojov koordinácie v konkrétnych podmienkach zavádzania systému národných účtov v čs. štatistike.