Fazy spadkowe stopy akumulacji w Polsce w latach 1950-1986. Próba analizy ekonometrycznej. - Guzik, B.
Ekonomický model klesajúcich fáz miery akumulácie. Skúmaná podoba modelu fáz poklesu. Odhad modelu fáz poklesu. Stúpajúce a klesajúce fázy miery akumulácie. Použité funkcie: lineárna, mocninová, exponenciálna, Törquistova a homografická. Možnosti použitia modelu fáz bez poklesu.