Index spotřebního klimatu. - Krejčí, J.
ECOMA - výskumný ústav obchodu (VÚO) uskutočňuje od r. 1978 periodické prieskumy názorov spotrebiteľov pod názvom "Test trhovej situácie". Prieskum sa uskutočňuje v štvrťročných intervaloch v súbore 1500 domácností. Charakteristika súhrnného indexu spotrebnej klímy zisťovaného v "Teste trhovej situácie". Vývoj spotrebného indexu v období 1987-1991. Vývoj spotrebnej klímy v republikách.