Metoda badawcza neoinstytucjonalizmu. - Mazur, M.
Metodologické aspekty ekonómie ako vedného odboru. Inštitucionalizmus - vstup do holistickej ekonomiky. Neoinštitucionalizmus. Úvodné metodologické úvahy. Vybrané výskumné metódy neoinštitucionalistov. Inštitucionalizmus ako zdroj reformizmu. Predpoklady sociálnej reformy neoinštitucionalistov. Ich reformizmus. Zhodnotenie programu jeho reforiem.