Nábor zaměstnanců. Američtí poradci o personální politice podniku. - Kelly, S.J
Metódy získania a udržania kvalifikovaných zamestnancov. Príprava na efektívny výber zamestnancov - rozbor práce a popis práce. Dva aspekty samotného náboru - zameranie na zdroje potenciálnych žiadateľov o prácu a na komunikačné metódy, ktoré by upútali kandidátov a informovali ich o pracovnej príležitosti. Vlastné hodnotenie a výber najlepšieho kandidáta.