Odbory pro "bílé límečky". Na obzoru znovuzrození Jednotného svazu soukromých zaměstnanců. - Bureš, M.
Príprava obnovy odborovej organizácie Jednotný zväz súkromných zamestnancov. Táto organizácia mala za predmníchovskej republiky 70 tis. členov z radov obchodných a družstevných zamestnancov, technických a administratívnych pracovníkov, zubných technikov, bankových úradníkov a civilných letcov. Príčiny, ktoré vedú k obnoveniu činnosti tohto zväzu.