Prosazování ekonomické demokracie družstevními formami. - Mašková, E.
Typy podnikov vo vlastníctve zamestnancov. Základné skupiny vlastníckych práv (volebné právo, právo na zisk, právo na kapitál). Riadiaca, právna a finančná štruktúra španielskeho družstevného združenia Mondragon.