Einkommendiskriminierung von Frauen und geschlechtsabhängige Einkommensdeterminanten. - Hübler, O.
Metóda na určenie diskriminačných efektov je rozšírená o ďalšie determinanty. Rozlišuje sa medzi priamou a nepriamou diskrimináciou. Na základe dát z troch vĺn nemeckého socio-ekonomického panelu možno ukázať, že nepriama diskriminácia neprevyšuje priamu.