Jak zwiekszyc role plac w ramach dochodów z pracy? - Mikolajczyk, B.
Problematika možností zvyšovania miezd v okruhu pracovných príjmov a pracovných nákladov. Posudzovanie pracovných nákladov z hľadiska pracovníka - príjmy z práce - a z hľadiska podniku - pracovné náklady. Autorka skúma problémy z oboch pohľadov. Pojem ekonomickej a sociálnej zodpovednosti. Sociálna bilancia.