Každá regulace je problematická. - Měchura, V.
Rozhovor s námestníkom federálneho ministerstva práce a sociálnych vecí Vojtěchom Měchurom. Odpovede na otázky: prečo federálna vláda tak húževnato háji zachovanie mzdovej regulácie, prečo sa trvá na regulácii práve priemerných miezd, aký je rozdiel medzi "nákladovými" a "ziskovými" mzdami, aký bol fiškálny efekt mzdovej regulácie, aké sú problémy v tripartitnom rokovaní.