Lohnflexibilität und Beschäftigung in der bundesdeutschen Industrie. - Kraft, K.
Prehľad reálnych miezd a ich vzťahu k produktivite v r. 1968-1987 v nemeckom priemysle. Odhad funkcie dopytu po práci, s ohľadom na vzťah miezd a produktivity. Dôležitými determinantami dopytu po práci sú dopyt po výstupnom produkte a technický pokrok.