Lohnlücke, Kapitalbildung und Arbeitslosigkeit. - Jerger, J.
Spochybnenie doterajšieho pohľadu na determinanty slabej zamestnanosti, ktorý obvykle odmieta vysvetlenia na základe príliš veľkých reálnych miezd. Analýza vplyvu relatívnych cien na plnú zamestnanosť. Empirické zdôvodnenie argumentov pre SRN.