Mzdová diferenciace v roce 1991. - Dittrich, Pavel
Mzdový vývoj za 1. a 3. štvrťrok 1991 je spojený s prehlbovaním diferenciácie v úrovni a raste miezd medzi jednotlivými organizáciami. Dôsledkom tohto vývoja sú čiastkové zmeny doterajších dlhodobých medziodvetvových relácií v priemerných mzdách.