<The> equivalence of a productivity-geared wage policy and the scandinavian model of inflation. - Pollan, W.
Návrh mzdovej politiky ako alternatívy makroekonomického ovládania ekonomiky pomocou fiškálnej alebo monetárnej politiky. Porovnanie dvoch variant mzdovej politiky s indexáciou miezd produktivitou a cenami v režime fixných a v režime flexibilných kurzov.