<The> learning organization involves the etire work force. - Denton, D.K
Strategické zhodnotenie neúspešnosti programov veľkých automobilových korporácií USA. Obhajuje sa téza, že nie sám technologický pokrok, ale výuka a uplatnenie poznatkov všetkých pracovníkov sú zdrojom úspechu podniku. Príklady pozitívnych výsledkov niektorých korporácií a cesty, ktorými tieto boli dosiahnuté, vďaka poučeniu a participácii pracovníkov všetkých úrovní na riešení problémov. Trend 21. storočia - organizácie založené na poučenosti a vzdelanosti všetkých pracovníkov.