<Das> Arbeitsangebot in der Bundesrepublik Deutschland. <Eine> Schätzung auf der Basis des Sozio-Ökonomischer Panels. - Stobernack, M.
Odhad funkcie ponuky práce pre rôzne skupiny na základe dát z 2. vlny nemeckého socioekonomického panelu z r. 1985. Používa sa metóda korekcie dvojitého výberu vzoriek vzhľadom na obmedzenie hodín pri nezamestnanosti a pri čiastočnej zamestnanosti.