Employment, unemployment and demand shifts in local labor markets. - Holzer, H.J
Analyzovanie efektov dopytu v rámci miestneho trhu práce a medzi jednotlivými trhmi na nezamestnanosť a zamestnanosť na týchto trhoch. Zmeny dopytu sa vypočítavajú z údajov o raste miezd na úrovni firmy a priemyslu ako celku. Odvodenie zamestnanosti a mzdového prispôsobenia od vývoja dopytu po pracovných silách.